Öt hónap telt el a műtét óta és ahogy ígérték most kezd látszani az igazi eredmény. Visszanéztem a korábbi fotókat és szépen látszik a folyamat, ahogy pár hónap után kihullanak, majd elkezdenek újra nőni a hajszálak – így most már tényleg kezd takarást adni a beültetett rész.

(fent: öt hónappal a hajbeültetés műtét után)

Természetesen az is látszik, hogy - ahogy szintén számítani lehetett – csodát nem tett a beavatkozás, esetemben inkább arról van szó, hogy ott ahol most egyáltalán nem lenne hajam, ott jelenleg ritkás haj van. De az összhatás így is sokat javult és kezelhetőbb is az által, hogy nem kell annyit fésülgetni ide-oda a hajat, hogy ne villogjanak ki belőle az üres foltok.

(fent: öt hónappal a műtét után)

Ami még remélem javulni fog idővel az az új hajrész természetellenes jellege, ami ugyan nem vészes, valószínűleg rajtam kívül kevesekben tudatosul ha rám néznek, de azért mégis érezni, hogy az a bizonyos rész csak erős, vastag hajszálakat tartalmaz, sehol egy vékonyabb babahaj. Összességében azonban mindenképp megérte, még ha tisztában is vagyok vele, hogy a külvilág számára ez nem jelentős változás – nekem az. Valahogy egységesebb képet nyújt a tükörképem és megnyugtató az a tudat, hogy végülis megtettem mindent amit tudtam az ügyben. :)