Eljött hát a lezárás, íme a summázás:

A beavatkozás nem fájdalmas, de türelemben embert próbáló tud lenni. De így van rendjén, aki eredményt szeretne, annak meg kell érte valahol szenvednie. :) A gyógyulás az első egy hónapot leszámítva szépen folyamatosan történik, két-három hónap után már szinte alig emlékszik az ember, hogy bármi történt a fejével. Egy év után pedig teljességgel természetessé válik az új állapot.

(fent: 13 hónappal a hajbeültetés után)

Ami pedig a végeredményt illeti, nos csodát nem tett, továbbra is tud villogni a fejbőr a hajszálak közül, de ennél fontosabb, hogy az egész összhatása így már inkább ritkás frizura, mint növekvő kopasz homlok. Ennél is fontosabb azonban, hogy megszünt az egész problémának lenni. Ez részben talán annak tudható be, hogy az ember keresztül megy olyan dolgokon a procedúra közben, amiktől eddig félt - pl. kopaszra nyírás -, de mindenképp jelentősen változtat pozitív irányban a fizimiskán is a beavatkozás.

(fent: 13 hónappal a műtét után)

A végére pedig összeraktam az eddigi dokumentálásból egy videót, ami folyamatában mutatja a változást. Számos dolog jobban látszik belőle, amit állóképként nehezebb bemutatni, így pl. a harmadik hónapra kipotyogó hajszálakat, illetve hogy az új hajszálak kicsit másképp állnak még az elején amikor nőnek, mint a körülöttük lévők. A végén azért annyi kis csalás van a dologban, hogy az ELŐTTE/UTÁNA képek esetében az ELŐTTE verziónál hosszabb volt a hajam és kicsit zsírosabb, míg az UTÁNA esetében rövidebb és frissebben mosott. De még így is markáns a különbség bizonyos szögekből. Íme:

Remélem, hogy tudtam mindenkinek kellő információt adni, aki hajbeültetésen gondolkodik, szóval fel a fejjel - illetve fel a hajjal! :)