Eltelt négy hónap, beindultak a hajhagymák, nő a haj. Ebben az átmeneti állapotban azt lehet látni, hogy van a normális hajazat, ami már egészen hosszú és  egyenlőre még szerencsére sűrű és van a szinte körül rajzolható új terület, ami rövidebb és ritkásabb. Így egy kicsit még szétválik látványra a két terület, de már most látszik, hogy össze fognak nőni és eltűnik majd valamennyire a különbség. Természetesen soha nem lesz olyan sűrű a beültetett rész, mint az eredeti, tehát úgy tippelem, hogy mindig is meg lehet majd állapítani hol lett utólag berakva, de látványra összemosódik majd az egész.

 

(fent: négy hónappal a hajbeültetés műtét után) 

Az is látszik persze hogy nem történik csoda, inkább csak annyi változást értünk el a 4000 körüli hajszálmennyiséggel, hogy ott ahol egyébként már teljesen sima lenne a fejbőröm, ott most helyette ritkás haj nő. Kicsit erősnek tűnik még a megerősített hajvonal, ahova szándékosan több graftot ültettek be, hogy egyfajta „falat” képezzen, takarva a mögötte lévő ritkásabb területet, de úgy gondolom ez szintén  kevésbé lesz hivalkodó ha ránő kicsit a természetes haj.

 

(fent: négy hónappal a műtét után)

Kicsit amúgy néha megduzzad a donor területen egy-két pont, mintha pattanás nőne a tarkómon a hajszálak tövénél. Ez úgy sejtem a műtét hegeinek utóhatása, valószínűleg rendeződik a bőr és a pórusok működése.