Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hat hónappal a műtét után

Újabb hónap – ez alkalommal már a tervezett 12 hónapos blog félideje érkezett el. Szépen látszik az eredmény, bár még  némileg dúsulhat, de már így is komoly a változás a műtét előtti állapothoz. Lassan ideje újra meglátogatni a fodrászt, kíváncsi vagyok hogy áll össze a dolog vágás után.

 

(fent: hat hónappal a hajbeültetési műtét után)

Apróbb mellékhatása volt az elmúlt pár hónapnak, hogy mostanáig dörzsölésre itt-ott apró golyócskák formájában elhalt bőrdarabkák váltak le a fejbőrről, bennük rémisztő módon egy-egy hajszállal. A konzultáción, ami pár hete volt kiderült, hogy ez normális – mind a beültetett, mind a donor területen – a sebek gyógyulása közben egy-egy hajszál benőhet a bőr alá és alkalmanként így távozik.

 

(fent: hat hónappal a műtét után)

Tapintásra lassan megszűnik a beültetett haj és az azt övező eredeti haj közti különbség, már nem érezni annyival vastagabbnak az új hajszálakat. Mostanára már egész közelről sem lehet kiszúrni, hogy valami különbség volna.

0 Tovább

A műtét utáni második nap este

Haladok csendesen a gyógyulás türelmes, lassú útján. 2 óránként locsolgatom az „ültetvényt”, szedem az antibiotikumot és esténként azért kicsit még mindig harcolok a biztonságos alvással. Fájdalom nincs, a viszketés cserébe kezd megjönni.

(fent: a műtét utáni első nap estéjén)

Emellett az ígért duzzanat – ami szintén teljesen fájdalom mentes – elkezdett előírás szerint vándorolni a fejemen: előbb a homlokam simult ki, majd tett egy kerülőt az állkapcsom oldala és a füleim tájékára, végül az orrom tövénél, a szemeim között jelent meg. Voltaképpen egész szórakoztató figyelni ezt a folyamatos metamorfózisát az arcomnak. Láthatom magamat hogy milyen lennék szélesebb állal, ránc nélküli homlokkal és félig átváltozva farkasemberré. :)

(fent mindkét fotó: a műtét utni második nap este. Látható, hogy a bőrpír kezd elmúlni, már csak az apró piros pöttyök vannak mindkét területen.)

0 Tovább

Hajbeültetés után - Blog

blogavatar

A HairHungary klinikán elvégzett hajbeültetés utáni blog a tapasztalatok megosztása miatt.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek